tom

tom

Hey hallo!

23 augustus 2017
Ik wou weer even aan jullie vertellen hoe het met mij gaat. Vorige keer ging het eigenlijk allemaal een beetje de foute kant op en moest ik aan een bepaald soort medicatie wat mij op het begin zwaar viel. Toch is gebleken dat het medicijn heel goed werkt en de bijwerkingen zijn nu ook goed te overzien.

Ik ben in een korte tijd 10mm aan tumor kwijtgeraakt en het gaat nog steeds supergoed met mij! Ook qua conditie en algemene gezondheid ben ik in topvorm en ik heb weer een beetje toekomstperspectief gekregen.

Door deze ontwikkelingen heb ik besloten nog even alles eruit te halen wat erin zit en na een korte akelige periode van afkicken van de pijnstillers (Ik heb geen pijn meer!) heb ik meer energie dan ooit! Hierdoor heb ik besloten om mezelf ver te pushen en me in te schrijven voor de 10km RunForKika race in Nijmegen op 17 september.

Mensen die mij goed kennen weten dat 10km voor mij sinds de amputatie onmogelijk leek maar ik heb er nu een goed gevoel over dat ik het kan. Ik kan het niet rennend afleggen want dat kan niet met mijn type prothese maar lopend is het al zwaar genoeg voor mij.

Het zal vermoeiend en pijnlijk worden maar ik heb gewoon ontzettend veel zin om mezelf ver te pushen.Zeker als je ook nog wat voor een relevant goede doel kan doen.

Ik heb nog een klein maandje de tijd om te trainen dus ik zal nog even alles op alles moeten zetten om het te redden maar het moet me gewoon lukken vind ik.

Ik heb al wel nadat ik me heb ingeschreven gelezen dat het de bedoeling is dat je binnen de tijdslimiet finisht en ik heb uitgerekend dat ze de boel allang gaan afbouwen voordat ik ook maar in de buurt van de finish kom maar dat maakt mij niet zo veel uit.

Ik ga gewoon die 10km lopen en ik hoef voor mezelf niet officieel te finishen, ik wil gewoon vechten voor iets waar ik om geef.

 

Tom 

 

Toms Run for KiKa pagina >>>

Naar Toms profielpagina >>>

 

Blogs

Nieuwe update!

Tom

18 februari 2018
Ik krijg ontzettend veel vragen over hoe het met mij gaat dus ik hou jullie graag nog eventjes op

Gabber Tom komt terug

Tom

25 januari 2018
Ik heb jullie beloofd om jullie op de hoogte te houden van de resultaten, dus hier komt ie.

Hey!

Tom

19 januari 2018
Even een kleine update, mensen die mij op mijn nieuwjaarsfeestje gezien hebben kunnen zich

Tom op roadtrip in de USA

Tom

2 januari 2018
Nadat Tom hoorde dat de tumoren in zijn longen aan het groeien waren maar geen chemokuur meer wilde
Meer blogs van Tom