tom

tom

Hey!

19 januari 2018
Even een kleine update, mensen die mij op mijn nieuwjaarsfeestje gezien hebben kunnen zich waarschijnlijk herinneren dat ik er nog steeds hard tegenaan kon en er was op dat moment vrij weinig met mij aan de hand.

 

Jammer genoeg is het sindsdien in rap tempo achteruit gegaan. Vorige week kreeg ik ineens veel pijn in mijn borst en rug en dat is eigenlijk alleen maar erger geworden. En met veel pijn bedoel ik dat ik praktisch verlamd ben geraakt en bijna niks meer kan. Ik ben ervoor naar de dokter geweest en het enige wat ze vooralsnog voor mij op de korte termijn kunnen doen is mij sterke pijnstillers geven.

 

Als je me nu op straat tegenkomt dan zou je denken dat ik van de set van The Walking Dead ben afgestrompeld. Volgende week heb ik een scan en die vrijdag weet ik het resultaat dus ik zal jullie wel up to date houden over hoe het er in mijn lichaam aan toe gaat.

 

Verder krijg ik van veel mensen die mij van vroeger kennen of die mij op tv zien berichtjes om mij een hart onder de riem te steken. Ik moet zeggen dat ik het heel leuk vind om deze te ontvangen en ik vind het jammer dat ik onmogelijk op iedereen kan reageren. Maar ik lees ze allemaal en ze doen me veel goed!

 

En vergeet niet donderdag weer te kijken om 22:20!

 

Veel liefs van Tom en heel erg bedankt voor de steun.<3

Blogs

Nieuwe update!

Tom

18 februari 2018
Ik krijg ontzettend veel vragen over hoe het met mij gaat dus ik hou jullie graag nog eventjes op

Gabber Tom komt terug

Tom

25 januari 2018
Ik heb jullie beloofd om jullie op de hoogte te houden van de resultaten, dus hier komt ie.

Tom op roadtrip in de USA

Tom

2 januari 2018
Nadat Tom hoorde dat de tumoren in zijn longen aan het groeien waren maar geen chemokuur meer wilde

Hey hallo!

Tom

23 augustus 2017
Ik wou weer even aan jullie vertellen hoe het met mij gaat. Vorige keer ging het eigenlijk allemaal
Meer blogs van Tom