tom

tom

Gabber Tom komt terug

25 januari 2018
Ik heb jullie beloofd om jullie op de hoogte te houden van de resultaten, dus hier komt ie.

 

Ik had dus gisterochtend mijn scan gehad en zou eigenlijk morgen het resultaat krijgen. In plaats daarvan werd ik na de scan even apart gehaald door de persoon die de scan verricht had. "We zagen iets wat we niet helemaal vertrouwen, zeker niet in vergelijking met de scan van 3 maanden geleden. Dus we bellen even de radioloog." Dan weet je eigenlijk al meteen dat het foute boel is en gaan alle doemscenario's al door je hoofd.

 

10 minuutjes later kregen we te horen dat er snel een spoedafspraak geplant was met mijn dokter en ik dus door moest naar de oncologie. Even snel wat testjes gedaan en 40 minuten later zat ik dus bij de Oncoloog. Die liet zien dat mijn rechterlong vol met vocht zit. Op de CT-scan zijn je longen eigenlijk pikzwart omdat het alleen maar lucht is, maar bij mij was mijn rechterlong gewoon een wazige witte vlek. En alle tumoren waren weer een flink stuk gegroeid. Nou had ik eerlijk gezegd al wel een beetje slecht nieuws verwacht maar ik had niet kunnen zien aankomen dat mijn rechterlong praktisch een zwembadje is geworden.

 

Omdat ik verder nog in redelijke gezonde toestand ben ondanks de pijn, was er geen aanleiding om acute behandelingen te verrichten. Wel raadde ze aan, en daar had ik al op gerekend, dat ik het liefst volgende week met de chemo start. Het zal een iets aangrijpendere chemo zijn, ik wordt 4 dagen opgenomen elke maand om me even vol te pompen met een soort afgeleide van mosterdgas. Niet heel prettig en ik ben ook altijd een beetje huiverig geweest om met deze therapie te starten maar ik heb om heel eerlijk te zien totaal geen zin om nu al op te geven.

 

Dus ergens volgende week start het circus van Gabber Tom weer, ik hou jullie wel op de hoogte hoe het gaat! Vanavond ben ik ook weer op tv he! (22:25)

 

Veel liefs en groetjes van mij!

 

Ps: Ik vind hartjes leuker dan verdrietige emoji's!

Blogs

Nieuwe update!

Tom

18 februari 2018
Ik krijg ontzettend veel vragen over hoe het met mij gaat dus ik hou jullie graag nog eventjes op

Hey!

Tom

19 januari 2018
Even een kleine update, mensen die mij op mijn nieuwjaarsfeestje gezien hebben kunnen zich

Tom op roadtrip in de USA

Tom

2 januari 2018
Nadat Tom hoorde dat de tumoren in zijn longen aan het groeien waren maar geen chemokuur meer wilde

Hey hallo!

Tom

23 augustus 2017
Ik wou weer even aan jullie vertellen hoe het met mij gaat. Vorige keer ging het eigenlijk allemaal
Meer blogs van Tom