Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Stream nu alle seizoenen op NPO Start!

Hey, hallo allemaal!

12-12-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1588 keer bekeken
  •  
2017_update_site
De laatste keer dat er een update over mij was is alweer een tijdje geldeden, dus hier ben ik met een berichtje!
Sinds de laatste update ben ik een diploma rijker, ik heb namelijk mijn diploma mbo Juridisch Medewerker Zakelijke Dienstverlening (een hele mond vol, I know) in ontvangst mogen nemen. In september ben ik begonnen aan mijn opleiding HBO Rechten. Ik timmer dus langzaam aan mijn weg om rechter te kunnen worden. 

Daarnaast ben ik ook een familie aan stenen rijker. Wat ik daarmee bedoel? Een paar maanden geleden zijn er blaasstenen gevonden bij mij, 1 joekel en 7 kleinere om precies te zijn. Vergruizen was geen optie en een cystoscopie was het proberen waard. Dat laatste heb ik geprobeerd, maar het heeft niet mogen baten wat inhoudt dat ik weer onder het mes moet. Deze operatie zou in augustus al plaatsgevonden hebben, maar dat feest ging helaas niet door omdat er geen bed mee vrij was op de IC. Ik wacht nog steeds op een nieuwe oproep en met een beetje geluk kan ik voor de kerst geopereerd worden. Het is wat met die blaas van mij en de nodige operaties die niet doorgaan (refererend aan mijn grote blaasoperatie in 2011).

Buiten de ellende van de blaasstenen om voel ik mij goed. Controles voor de kanker zijn nu elke 5 jaar zolang ik geen klachten heb. Ik ga met plezier naar school, spreek zo vaak mogelijk af met vrienden en kan nog steeds heel hysterisch zijn als het op my man Justin Bieber aankomt. Klinkt als een normale 20-jarige, toch?

Verder heb ik eigenlijk niet zo veel te melden… Dus, tot een volgende update!

Joe!
UPDATE  De datum is inmiddels bekend, ik mag 18 december onder het mes.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.