gerrianne

gerrianne

Eindelijk is het zover

4 december 2017
Over Mijn Lijk begint en wat hebben we ernaar uitgekeken om onze dochter op tv te zien en wat zijn we trots dat iedereen kan zien hoe knap en dapper ze is.

 

De eerste opnames gaan beginnen en je wilde ons meenemen om een grafsteen uit zoeken, hoewel ons dat zoveel pijn deed wilden we toch graag mee om je daarbij te helpen. Je was al zover in je denken en je wilde alles graag regelen om ons te ontlasten.

 

Je wist eigenlijk al hoe je steen eruit moest zien. Dit kwam doordat je voorbeeld Leonie ook zo'n mooie steen had en daardoor wilde jij ook zoiets. Dit werd een vrolijke steen, omdat jij het leven hier zo mooi vond en het leven in de hemel nog mooier is.

Papa denkt 24/7 aan jou en de mooie dingen die we deden en dat doet soms zo'n pijn. Dan denk ik aan je stem die ik vaak mis thuis onder het eten en 's avonds op de bank. Het gebeurt zo vaak dat ik met wildvreemde mensen spreek en een foto van je laat zien. Dan zeg ik 'Wat een mooie meid he!! dat is mn dochter" en dan vertel ik over jou en dat maakt dat papa daardoor weer verder kan.

Daarom vind ik het zo fijn dat je nu op tv komt en de hele wereld kan en mag zien hoe jij bent. Ik sprak laatst iemand die vroeg hoe het ging en ik zei dat ik nooit meer heel gelukkig kan worden omdat er een deel van mij met jou is meegegaan toen jij stierf. De humor die we samen deelden was zo mooi omdat we dezelfde humor hebben, zelfs de jongens snapten het soms niet.

Je hebt me heel veel geleerd om toch te leren genieten hoe moeilijk het soms ook is en het weten dat papa jou weer terug zal zien. Tot die tijd zal ik altijd over jou blijven vertellen, ook als ik ooit opa mag worden dan vertel ik mijn kleinkinderen over lieve tante ger!!

Liefs papa

Blogs

Genoten, gestreden en liefgehad

Gerrianne

21 december 2017
Ze was niet bang om te sterven, niet bang om het leven los te laten. Maar de tranen die ze liet

Overwonnen

Gerrianne

7 juli 2016
[VIDEO] Afscheidsdienst Gerrianne

Achteruit

Gerrianne

6 juli 2016
De afgelopen dagen ging het veel harder achteruit..

Een update over de laatste tijd

Gerrianne

12 juni 2016
Vorige week was ik samen op de fiets met Frank, hebben een best eind gefietst. Het ging na mijn
Meer blogs van Gerrianne