Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Stream nu alle seizoenen op NPO Start!

Berichtje namens Frank

03-05-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
766 keer bekeken
  •  
20160503_plaatje
Daar zijn we dan... Ger d'r verjaardagscadeau, twee dagen naar Utrecht, samen uiteten, bioscoop, shoppen en een nachtje slapen in het NH hotel!
Dit was altijd al een droom voor ons, iets wat we zo graag waar wouden maken, en dat is nu gelukkig gelukt! Even heerlijk samen ontspannen en genieten!
Misschien zijn vandaag en morgen ook wel de beste dagen die ik voor haar uit kon kiezen, nadat wij gisteren 2 mei te horen hebben gekregen van haar Oncoloog, dat het met Gerrianne in de afgelopen week heel erg achteruit is gegaan, en dat Gerrianne haar levensverwachting, die 2 maand geleden nog 4-6 maand ongeveer was, en dat het nu waarschijnlijk niet meer in maanden is, maar in weken...
En we weten dat niemand precies kan zeggen hoelang Ger hier nog bij ons op aarde mag blijven, maar het betekent wel, dat het nu dus echt heel snel is gegaan de laatste week.. Een klaplong opgelopen doordat de tumoren in haar longen erg gegroeid zijn, en ze heeft daar dus heel veel last van, omdat de klaplong 1/3e van haar linkerlong is, waardoor ze benauwder is.
Nu heeft Gerrianne een "zuurstoftank" die door middel van een slangetje bij haar neus, goed helpt tegen haar benauwdheid, maar haar pijn en benauwdheid kan helaas nooit helemaal weg...
We genieten zo ontzettend erg van alles, en vooral van vandaag, maar wat is het verschikkelijk om te weten dat dit waarschijnlijk de laatste keer in een hotel samen is, en om over een aantal weken afscheid van haar te moeten nemen...
Ik hou van je ger, voor altijd
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.