Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Stream nu alle seizoenen op NPO Start!

Over Mijn Lijk S6 - Aflevering 1

07-01-2016

Valerio Zeno maakt kennis met Mathijs (18), Eveline (30), Chelsea (22) en Ariejanne (29). Eveline's huidige leven is een groot contrast met drie jaar geleden. Ze was tot dan altijd druk in de weer met haar studies en werk. Presteren was het allerbelangrijkste. Vandaag heeft Valerio geluk! Eveline is even één dag in Nederland. Want sinds ze weet dat haar leven eindig is, reist Eveline de hele wereld af. Dat reizen is voor Mathijs daarentegen niet heel belangrijk. Het moet gewoon een beetje 'normaal' blijven allemaal. 'Gewoon' een avondje met vrienden poolen bijvoorbeeld! Alleenstaande moeder van twee kinderen Ariejanne zoekt juist weer de adrenaline op. Deze echte daredevil racet snoeihard over het circuit in Zandvoort. Valerio kijkt liever vanaf de zijkant toe. Chelsea is een vreemde eend in de bijt. Ze huurt kapper Valerio in om haar haren af te scheren, maar niet omdat ze kanker heeft.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.