Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Elke dinsdag om 21:20 op NPO 1!

Over Mijn Lijk S2 - Aflevering 5

30-07-2008

Het leven en de dood; bij Gwendo (26) staat het inmiddels erg dicht bij elkaar. De ochtend na het prachtige strandfeest heeft hij alweer een afspraak in het ziekenhuis. Hij wil van zijn arts graag meer weten over euthanasie. De ziekte van Emmy (33) is al lange tijd stabiel en ze voelt zich met de dag beter. Genoeg energie dus om een dagje dansend op Dance Valley door te brengen. Karina (22) heeft nog maar erg weinig energie, maar spaart alles op voor een weekendje Londen met haar broer Bart. Daar staat namelijk hun favoriete band de Goo Goo Dolls. En bij Patrick (33) en Quinta is het feest; ze zijn n jaar getrouwd. Om Patrick te verrassen op deze bijzondere dag, heeft ze een wel heel speciale gast geregeld.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.