Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Stream nu alle seizoenen op NPO Start!

Over Mijn Lijk S4 - Aflevering 4

06-09-2012

Er is n ding wat Amber (18) nog per se wilde halen; het intieme concert van Nick & Simon in Gent. En dat is gelukt! Met haar laatste beetje energie en kracht zit ze op de eerste rij bij haar idolen. Ook Ronald (33) gaat op bezoek bij zijn idolen; de Geleense ijshockeyclub! Zo vaak als zijn gezondheid toelaat is hij daar met zijn dochtertje Evi en vrouw Danielle te vinden. Jip (23) besluit zijn long te laten verwijderen in de hoop dat de kanker dan voor altijd wegblijft. En dus kan Jip in het ziekenhuis n van zijn hobbies weer oppakken: zustertje pesten! En Mehtap (14) krijgt een zware operatie aan haar blaas. Tenminste; dat is de bedoeling. Patrick zoekt Mehtap de ochtend van de operatie op. Helaas krijgt ze slecht nieuws...

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.