Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Stream nu alle seizoenen op NPO Start!

Over Mijn Lijk S4 - Aflevering 3

30-08-2012

Mehtap (14) staat aan de vooravond van een ingrijpende operatie. Haar blaas moeten worden vergroot en dat is niet zonder gevaren. Om het zekere voor het onzekere te nemen neemt Mehtap, samen met Patrick en haar moeder, alvast een kijkje op de islamitische begraafplaats. Ronald (32) heeft een feestje! Niet alleen hij is jarig, maar ook zijn dochtertje Evi. 'Evi's eerste en misschien mijn laatste verjaardag', aldus Ronald in een uitnodiging naar zijn vrienden. Marieke (37) is terug van haar huwelijksreis en pakt haar normale leven weer op. En dat betekent bij Marieke, ondanks dat ze ziek is en niet lang meer te leven heeft, ook gewoon werken! En Patrick zoekt Amber (18) thuis op. Ze gaat steeds harder achteruit en de artsen weten niet meer hoe ze haar leven nog kunnen rekken...

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.