Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Stream nu alle seizoenen op NPO Start!

Over Mijn Lijk S3 - Aflevering 4

01-04-2010

Lonneke (26) vertrekt voor misschien wel de laatste keer naar Gambia. En dit keer gaat ze er niet alleen heen om de werkplaats van haar urnenbedrijf te bezoeken, maar ook om haar eigen urn te laten maken. Sandra (30) krijgt de zoveelste tegenslag te verwerken. Door een infectie houdt ze veel vocht vast en is ze aan huis gebonden. Yvon zoekt haar op. Pieter Jan (16) is altijd al een fanatiek badmintonner geweest en een rolstoel houdt hem daarin natuurlijk niet tegen. Ook al voelt hij zich steeds zieker, bij het badmintontoernooi met hij natuurlijk meedoen. Maartje (31) is na het regelen van haar begrafenis wel toe aan wat ontspanning en vertrekt samen met haar familie naar een huisje in Drenthe voor een mini-vakantie. En Bob (30) neemt Yvon mee naar de begraafplaats. Hij heeft zijn eigen graf al gekocht en wil graag even kijken hoe de buxushaag die hij daar heeft laten planten erbij staat. Ook hebben Bob en zijn vriendin Nancy erg leuk nieuws.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.