Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Stream nu alle seizoenen op NPO Start!

Over Mijn Lijk S5 - Aflevering 5

06-11-2014

Bloednerveus arriveert Luc in Parijs om zijn Sylvia (27) ten huwelijk te vragen. Nietsvermoedend loopt ze samen met Patrick de brug van de liefde op in het hart van Parijs. Met trillende handjes loopt Luc op haar af. Wat zou ze antwoorden? Sanne (18) brengt een bezoek aan het ziekenhuis in Leuven waar ze een wonderbaarlijke boodschap krijgt van haar arts. Annemiek (35) hoopt dat zoontje Olivier later nog weet wie zijn moeder was. Daarom wil ze graag een kist maken met tastbare herinneringen voor later. En Mark (26) neemt samen met zijn verloofde Anneleen een tattoo ter ere van hun liefde én zijn strijd tegen de kanker. Helaas neemt het leven van Mark snel daarna een verwachte, maar onwenselijke wending.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.